sikringafudstillingsvarer

Varesikring i dagligdagen

Vi kan hjælpe dig med at reducere dit nuværende svind uanset kilden til dig svind ligesom vi kan hjælpe dig med at forebygge fremtiden svind.Svind kan opdeles i fire grupper

  1. Kunder, herunder organiseret tyveri
  2. Medarbejdere
  3. Leverandører
  4. Administrativt svind

Med udgangspunkt i ovenstående kilder til svind kan vi tilbyde din virksomhed løsninger inden for Kildesikring, Lokal opmærkning og advarsel mod Foil Bags (Metalposer) og magneter som typisk bruges af Organiseret Kriminalitet (ORC). Vi kan også tilbyde dig sikring af udstillingsvarer og, jammer detektion.

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i netop dit behov for varesikring.

Læs mere om varesikring og dets muligheder nedenfor.

Kategorier inden for Skilte & Display

KildesikringRågivning

Kildesikring

Den mest kosteffektive løsning til varesikring sker ved kilden, enten i produktion eller pakning/distribution.

ProduktkategoriTemplate

Etiketter / Tags

Forskellige etiketformer – tilpasset dine varer og dit behov, herunder indstiks-Tags til AM systemer.


brikkerVaresikring

Brikker / Sombrero

Sombrero er én af de bedste brikker eller hard tags.

 

antenneVaresikring

Antenner

Forskellige design og udformninger afhængig af, hvor antennen skal opstilles.

 

 

safereVaresikirng

Accessories / Safere mv.

Sikring af øvrige varer, hvor etiketter / Tags ikke kan bruges, herunder sikring af flasker, parfume, olie, red bull mv.

foilKategory

Foil Bags / Russerposer

Undgå organiseret tyveri (ORC).

 

aftagereKategory

Deaktiveringer & Aftagere

Deaktivering indbygget i scanner, med plade og forskellige aftagere.

handheld

Håndholdt Detektor

Nem måde at finde etiketter og brikker.

 

penciltagsKategory

Pencil Tag

En tynd og moderne tag til forskelligt brug.

 

sikringafudstillingsvarer

Sikring af udstillings- og demovarer

Undgå at dine testere og demovarer forsvinder.

SikringAfPrøverum

Sikring af prøverum

Med Alert Systems Magnet Detection kan du sikre dine prøverum mod illegalt brug af magnet/aftager.

Vi samarbejder med følgende partnere

Hvorfor vælge varesikring?

Tyveri i detailhandlen og virksomheder generelt har altid være en udfordring for virksomhedsejeren. Dog er der en tendens til, at det professionelle tyveri/organiserede tyveri er steget siden, at man indførte de åbne grænser med Schengen-samarbejdet i Europa. Dette har Norden – og dermed Danmark – og mærket i form af flere og flere organiserede tyverier, hvor gerningsmændene overvejende kommer fra Østeuropa.

Det er på denne baggrund nødvendigt at forholde sig til, at tyveriet et steget og at dem, som begår tyveri, er mere organiseret end tidligere.

Vi har siden 2001 hjulpet adskillige kunder med at reducere deres svind. Uanset hvilken branche din virksomhed opererer inden for, vil du med overvejende sandsynlighed opleve et svind. Med hjælp fra varesikring kan din virksomhed opnå en større omsætning, og i sidste ende forbedre din bundlinje.

Ifølge vores erfaringer kan en løsning med varesikring hjælpe din virksomhed med at reducere svindet med op til 50 %.

Der er siden 2001 udarbejdet flere analyser, som forholder sig til en analyse af hvem der foretager tyveriet samt hvilke produkter, der er særligt foretrukne i forbindelse med tyveri.

Det er stadigvæk en tommelfingerregel, at efterspurgte varer – der er let omsættelige – er de foretrukne artikler, som stjæles. Dog viser analyserne også, at der stort set er svind i alle typer produktkategorier, hvilket formentlig skyldes alment tyveri og impuls tyveri.

Varesikring findes i dag i to overordnede hovedkategorier, som hedder RF og AM. RF (Radio Frequency) baserer sig på en teknologi, hvor radiobølger udsendes med en bestemt frekvens, der opfanges af etiketten eller en hard tag, som returnerer et signal til varesikringssystemet (antennen), hvorvidt den er aktiv eller ej.

AM (Acoustic Magnetic) er den anden store hovedkategori og fungerer lidt ligesom RF-teknologien, dog på en anderledes frekvens og med udgangspunkt i en modulation fra den tag eller brik, som opfanger signal fra antennen og derefter returnerer et moduleret signal.

Vi leverer elektroniske varesikringsløsninger, som vi sammen med dig integrerer på bedste vis i din butik. Det er dog svært med en fuldstændig integration i butikken, da antennerne er synlige. På denne måde bevarer du butikkens naturlige indretning samtidig med, at du opnår den præventive effekt.

Vi tilbyder bl.a. antenner i plexiglas, som giver en ren og gennemsigtig oplevelse for dine kunder. Disse antenner er udstyret med forskellige farver lys, som kan være tændt og/eller ”flashe”, når der går en alarm. Du behøver med andre ord ikke at gå på kompromis med indretningen af din butik, når du vælger en varesikringsløsning fra os.

Både RF og AM-teknologien har eksisteret i et halvt århundrede og udvikles stadig den dag i dag. Udover varesikring har der i detailhandlen altid været et ønske om at kunne identificere/følge/finde det enkelte produkt. Dette er særligt udtalt i tøjindustrien. Derfor startede de første RFID (Radio Frequency Identification) pilotprojekter i begyndelsen af årtusindskiftet. RFID baserer sig i høj grad på RF-teknologien.

Med denne løsning opnår du både varesikring og identifikation af dine produkter. For at opnå disse ting skal du udstyre dine produkter med RFID-tags, som er intelligente.

Den intelligente tag på et produkt kan benyttes til at give dine kunder en bedre shopping oplevelse i form af information og tilgængelighed om produktet. Ved brug af RFID-tags er mulighederne uendelige, hvad end du gerne vil oplyse om pris, materiale, størrelse, produktionsland og -medarbejder, CO2-regnskab, fragtoplysninger mv. Det er faktisk kun fantasien, som begrænser dine muligheder.

Prøv vores Svind Kalkulator og se hvor meget du kan spare