Prismærkere

Prismærkning

Prismærkning er en billig og effektiv løsning til at kommunikere med kunden.

Har du tænkt over, at den flour gule, orange, røde og grønne farvet etiket appellerer mere til din opmærksomhed end den hvide?

Vi kan derfor tilbyde dig værktøjet og de etiketter, som gør, at du altid kan sende et krystalklart budskab til dine kunder i form af en særdeles letlæselig tekst og/eller pris.

Vi tilbyder et sortiment af etiketter til stort set alle eksisterende prismærkere. Alle etiketter er produceret efter standarderne FSC og PEFC, som kun tildeles producenter med en bæredygtig produktion.

Vi tilbyder et bredt sortiment af prismærkere fra en af Europas førende producenter i høj kvalitet samt en ny 2-i-én funktion. Vores 2-i-én funktion giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige tekster i form af klichéer i en og samme prismærker.

Kategorier inden for Prismærkning

EtiketterPrismærk

Etiketter

Etiketter i mange størrelser og former. Tryk på knappen for at se vores produkter.

Prismærkere

Prismærkere

Contact er en af Europas ældste producenter af prismærkere, som tilbyder et højt kvalitetsprodukt. Tryk på knappen for at se vores produkter.

farverullerKategory

Farveruller

Farveruller til Contact og andre prismærkere. Tryk på knappen for at se vores produkter.

clichePrismærkning

Kliché

En fantastisk funktion i en Contact prismærker, således får du 2-i-én funktion. Tryk på knappen for at se vores produkter.

fastTekstKategory

Fast tekst

Vi kan designe printbåndet i din 1-linje og 2-linjer prismærker, så det passer til netop dit behov.

FastenerTekstilpistoler

Fastener / Tekstilpistol

Bredt sortiment af tekstilpistoler, pins og snore fra en af verdens bedste producenter og med levering fra dag til dag. Klik nedenfor for at se vores attraktive priser.

Vi samarbejder med følgende partnere

Prismærkning øger dit salg

Mange husker stadig dengang hvert produkt var prismærket. Det var entydigt, hvilken pris varen havde på grund af etiketten. I dag er den almindelige prismærkning siden blevet erstattet af hyldeforkanter i papir og de seneste år har den elektroniske hyldeforkant erstattet papirudgaven.

Det er dog blevet endnu vigtigere med tilbudsmærkning og anden mærkning, som fortæller kunden om varens pris.

Herudover er der et stort behov for mærkning af enkelte produkter i industrien. I løbet af de seneste år er der kommet mere fokus på at undgå madspild. Disse situationer har netop medført, at mærkningen af det enkelte produkt igen er kommet i fokus således, at man kan se, at varen sælges billigere på grund af kort dato eller lignende.

Yderligere er det stadig sådan, at de flour farvede etiketter tiltrækker kundens opmærksomhed, hvilket er hensigten, hvis butikken har et godt tilbud til en god pris.

Udsalgs- og tilbudsmærkning foregår stadig i stor stil med gule etiketter, fordi vi som forbrugere forbinder den gule farve med udsalg og gode tilbud. Flere undersøgelser viser således, at mærkning med flour farvede etiketter tiltrækker større opmærksomhed end hvide eller almindelig farvede etiketter.

Mange kunder vælger at få trykt deres logo på etiketten, for på den måde at brande virksomheden. Der findes i dag flere forskellige måder at lave tilbudsmærkning på. Du kan enten vælge en af følgende: prismærkning, prismærkning med kliché eller faste tekster i kassette, der efter behov kan skiftes i en dispenser.

På baggrund heraf anvendes fysisk prismærkning og tilbudsmærkning fortsat i stor stil.

Vi tilbyder papir i mange varianter, herunder med almindelig overflade, coated/uncoated overflade, plastikoverflade, sandwichpapir, syntetisk folie, sealed overflade samt med forskellige former for security cut.

Videre tilbyder vi farveruller til almindeligt og vandfast tryk. Vi tilbyder en lang række af limtyper, f.eks. let aftagelig, permanent, frost, vandfast, tekstil, vandopløselig, ekstra stærk og speciallim (varmebestandig).

Vi tilbyder 42 standardfarver til etiketter, og har i de fleste tilfælde således en farve, som passer til netop dit behov. Hvis du har behov for en anden farve til at matche netop din virksomhed, kan vi tilbyde dette efter dine specifikationer.

Vi leverer etiketter i mange varianter og størrelser lige fra runde 14 mm til firkantet 36×35 mm. Du kan vælge at få trykt en valgfri tekst på etiketten eller blot lade den være blank.

Vores sortiment af kvalitetsprismærkere indeholder 1-linjer, 2-linjer og 3-linjer – alle med mulighed for superprint og kliché. Prismærkerne har måske markedets nemmeste skift af etiketrulle, skift af farverullen – uden at få farvet fingre – ligesom vores prismærker har en størrelse, som passer til en lille hånd.

Vi giver dig mulighed for at låne en prismærker, så du selv kan teste funktionerne på egen hånd og i dit miljø.

Har du brug for nogle faste budskaber i løbet af året, kan vi tilbyde dig vores budskabsmaskine, som kan indeholde op til 12 forskellige faste tekster i 1. linje samt pris i 2. linje. Det kan f.eks. være tilbud, 2 for 1, kun i dag, glædelig jul, god påske, se pris, ny pris mv. Det er kun din fantasi, som sætter grænser.

En anden unik mulighed er at anvende en kliché med fast tekst. Du kan i samme prismærker anvende forskellige klichéer, og dermed få en særdeles effektiv udnyttelse af din prismærker.

Som følge af det ovenfor nævnte, kan vores prismærkere med fordel også anvendes som prismærkere i industrien, f.eks. datomærkning, lot-mærkning, varenummermærkning mv.

Prøv vores Svind Kalkulator og se hvor meget du kan spare