kundetællingID

Overvågning

Overvågning findes i dag i mange varianter.

Vi tilbyder analog HDTV og IP-baseret kameraer på henholdsvis egen lokal optager/software eller cloudbaseret software.

Overvågningsløsninger kan i dag også bruges til adgangskontrol, identifikation, ansigtsgenkendelse, kundeflowanalyse samt kundetælling.

Vi sætter en ære i at give alle vores kunder en god introduktion og opstart med vejledning på dansk uanset kompleksiteten af din løsning.

Overvågning som redskab

Overvågning som redskab

Overvågning som løsning har altid haft to overordnede formål. Det ene formål har til hensigt at forhindre tyveriet i at foregå, dvs. et præventivt formål. Den præventive effekt bygger selvfølgelig på, at kameraerne er synlige, at der skiltes med overvågningen og at der eksempelvis er opsat tv-monitorer, hvor kunden kan se sin færden i butikken.

Det andet formål har været for at benytte overvågningskameraer til at opklare en handling, som er foretaget. Det opklarende element handler ikke kun om at kunne dokumentere tyveri, men i lige så høj grad om at kunne afklare, hvad der reelt skete i situationen. Det kunne f.eks. hvilke personer har været i rummet eller hvad der skete i rummet, hvem er gået ind og ud ad dørene mv. Bevisførelsen i en eventuel retssag vil blive lettet betragteligt, hvis der kan fremlægges dokumentation i form af videomateriale.

I ekspeditionssituationer kan man undersøge, hvorvidt alle varer er blevet scannet og hvordan eventuelle betalinger er foregået. Det er således både en sikkerhed for butikken samt for kunden.

De nye typer løsninger har desuden ansigtskendelse indbygget samt kan analysere kunde-flow i butikken, som butikken direkte kan benytte til at vurdere indretning og promotions af butikken. Kundetælling bliver i højere grad interessant for detailhandlere, fordi det er muligt at fastslå en konverteringsrate, som kan fortælle dig, hvor mange af dine kunder, som rent faktisk har købt et produkt. 

Denne konverteringsrate kan benyttes til både sammenligning af butikker, men også i uddannelsesøjemed. Hvad gør de gode butikker rigtigt (=høj konverteringsrate), og hvordan kan dette implementeres/deles med andre butikker i kæden.

Efterhånden som kunstig intelligens (AI) bliver mere udbredt, vil det naturligvis også ramme markedet for overvågningsløsninger. Med de løsninger vi tilbyder, er det i dag muligt at genkende mønstre og handlinger, som dermed kan bidrage til at identificere mistænkelig adfærd.

Optagelser med en drone er blevet meget populært de seneste år og MPS Nordic tilbyder udlejning af en drone på timebasis, så du kan få lavet de optagelser du ønsker på vanskeligt tilgængelige steder eller i form af overvågningsbilleder eller lign.

I dag er det grundlæggende det samme at udnytte en digital optager eller cloudbaseret løsning, idet mulighederne for begge løsninger indeholder de fundamentale funktioner i et moderne overvågningsanlæg.

Sikkerheden er i dag så god, at den cloudbaseret løsning kan sammenlignes med krypteringen af f.eks. betalingskort. Videobillederne bliver lagret i ”skyen”, hvor det efterfølgende er muligt er tilgå materialet fra enhver browser eller pc uanset, hvor i verden man befinder sig.

Vores løsninger henvender sig til kunder lige fra den mindre bruger med få kameraer til den store bruger med behov for udendørskameraer, som skal kunne modstå et barskt miljø i form af vind og vejr. Herudover tilbyder vi kameraløsninger, som kan genkende nummerplader, ved f.eks. parkeringshuse, og som kan producere skarpe billeder uanset lysforhold.

Vi samarbejder med de mest kendte producenter i markedet og har mange års erfaring med installation af kameraløsninger i forskellige størrelser. Vi tilbyder en opgradering af dine eksisterende løsninger og sætter en ære i at kunne genbruge så meget af din eksisterende løsning som muligt.

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om, hvilke kameraløsninger, som vil passe til netop dit behov.

Prøv vores Svind Kalkulator og se hvor meget du kan spare