RF eller AM

RF

RF er løsningen, som henvender sig til virksomheder, der sælger varer, hvor en ”flad etikette” kan påføres. RF-løsningen er hensigtsmæssig i de tilfælde, hvor kildesikring er implementeret, løsningen kan nemt integreres med varens branding etikette eller syes ind i denne etikette. Det er samtidig muligt at overprinte etiketterne med firmalogo, tekst eller lign.  RF er på verdensplan den mest udbredte teknologi inden for varesikring. Der findes typisk RF-etiketter i mange forskellige størrelser og udformninger – afhængig af den specifikke vare / applikation som etiketten skal anvendes på.

AM

AM er løsningen, som især er nyttig til virksomheder, der sælger varer indenfor tøj, elektriske artikler, metalholdige varer, væskeholdige varer og som sælger varer der med fordel kan udstyres en AM-tag. AM er på verdensplan den næstmest brugte teknologi inden for varesikring – og anvendes især inden for tøjbranchen.

Hvis du er i tvivl?

Ved du ikke, hvilket system du har, kan du eventuelt bruge vores app MPS Direct, hvor du kan tage et billede af dit produkt eller antenne, tilføje en besked og sende til os. Download app’en via ovenstående knapper.