Home / Russerposer / RusserPoser

RusserPoser

Russerposer/Foil Bags/magneter (aftagere) – Alert Systems HyperGuard kan afsløre disse

De personer, som indgår i organiseret tyveri, er meget grundige og vil som udgangspunkt forvirre og/eller engagere personalet, for at få deres opmærksomhed – alt imens andre foretager tyveriet.

Professionelle arbejder ofte sammen i grupper, netop for at kunne ”forvirre” personalet i butikken. På internettet er det nemt at samle inspiration til, hvorledes en Foil Bag, Metal Pose/Russerpose laves. Vores erfaring viser, at selv barnevogne kan være ”foret med” sølvpapir for at modvirke detektion.

De professionelle gør tit brug af eksklusivt udseende æsker og/eller papir-pap poser, og personalet vil umiddelbart anse disse ”kunder” som eksklusive besøgende. Erfaringerne viser således, at personalet vil blive vildledt og først på et senere tidspunkt opdage, at det faktisk var et organiseret tyveri af eksklusive produkter i butikken. Dette kan være produkter som jakkesæt, tasker, sko, spiritus, elektronik eller lignende produkter, der er nemt omsættelige.

For at modvirke og opdage en Foil Bag, Metal Pose/Russerpose, har det danske firma Alert Systems udviklet et verdenspatent på et stykke software, som er i stand til at detektere metal via antenner, der opstilles ved siden af varesikringsantennerne eller sågar er indbygget i varesikringsantennen. Softwaren kan desuden detektere (skelne) magneter i detachere (aftagere til hard tags/brikker), samt detektere større metal-volumen, som f.eks. en Foil Bag, Metal Pose/Russerpose. Herudover er antennen i stand til at give alarm og dermed gøre de professionelle opmærksom på, at det er registreret, at de kommer ind i butikken.

Alert Systems har videre udviklet en et produkt, som er kaldet HyperGuard, og dette kan adskille indkøbsvogne fra Foil Bag, Metal Pose/Russerpose og magneter i detachere – således at en alarm mest sandsynligt er en detektion ”ikke ønsket metal”.

Denne alarm kan gøres visuel med en ”flashlampe” – for dermed visuelt at give signal om registreringen. Fra andre kunder er det vores erfaring, at det virker afskrækkende på de professionelle, som anvender en Foil Bag, Metal Poser/Russerposer til af udføre deres tyveri.

Kvinde kommer tøj ned i en taske - russerpose

Download denne artikel i print venlig udgave.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 13 =