Rådgivning

Med udgangspunkt i mange års global erfaring indenfor detailhandel, industri og andre brancher, tilbyder vi dig en uvildig rådgivning og vejledning. 

Vi vil gerne fremstå som din sikkerhedsmægler og sikre en løsning af høj kvalitet til en lavere pris. Vi har erfaring med indretning af butikker, kontormiljøer, showrooms og domiciler. Vi tilbyder udarbejdelse af planløsninger, som præsenteres via 3D visualisering – dette i tæt samarbejde med kunden, så alle ønsker og behov opfyldes. Vi kan endvidere tilbyde specialfremstillet inventarløsninger og levering af standardinventar til fordelagtige priser.

Vi leverer forskellige pakkeløsninger inden for rådgivning

Rådgivning af svind

Analyse af svindreduktion

Vi tilbyder en grundig analyse af risikoområder for svind. Rapporten optegner din risikoprofil, indsatsområder og overslag på investering samt tilbagebetalingstid.

Skitseprojekt på ny butik

Skitseprojekt på ny butik

Skitseprojekt på etablering af en ny butik, ombygning eller opgradering i from af modernisering eller udvidelse. Der leveres råskitser og en 3D animation.

Sikring af udstillingsvarer

Sikring af udstillingsvarer

Rådgivning til tyverisikring af dine udstillingsvarer og testere. Dette gøres på en måde, så varens brand og unikke display bevares bedst muligt, således at kunden stadig får lyst til at røre/prøve varen.

Rådgivning om kildesikring

Kildesikring

Fra skitse til implementering. Rådgivningen indeholder en overordnet drejebog for, hvorledes det kan gøres både for så vidt angår lokal kildesikring såvel som kildesikring på globalt niveau.

Prøv vores Svind Kalkulator og se hvor meget du kan spare